Oportunitati de studiu in Marea Britanie

QS Course FinderDaca doresti sa studiezi in Marea Britanie si vrei sa stii ce oportunitati exista pentru tinerii din Romania, fie ca este vorba de studii universitare de licenta, masterat sau doctorat, la distanta sau cursuri de zi, part time sau full time, acceseaza QS Courses, cel mai mare director de cursuri din Marea Britanie.

Aici gasesti toate detaliile despre programele pe care institutiile de renume din Marea Britanie le pun la dispozitie studentilor din intreaga lume. Oferta de programe este variata, de la programe in domeniul Administrare Afaceri, Finante, Economie si Contabilitate, la Marketing, Psihologie, Drept, Design, IT si Inginerie.

Tot aici, aflati si detaliile despre conditiile de inscriere si costul programului, iar daca aveti nevoie de consiliere in alegerea programului educational potrivit sau in procesul de aplicare, echipa QS Courses va ofera suport gratuit pe parcursul procesului de inscriere.

QS Courses este un proiect al QS Quacquarelli Symonnds, companie internationala de top in domeniul educatiei si solutiilor in cariera, cu o experienta in domeniu de peste 20 ani.

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s