Studiaza in Marea Britanie

Targul Universitatilor Britanice la Bucuresti

British Council si Ambasada Marii Britanii la Bucuresti organizeaza la Bucuresti Expozitia intitulata „Educatia in Marea Britanie” (Education UK Exhibition), targ educational dedicat institutiilor de invatamant britanice. 30 dintre cele mai renumite institutii de invatamant din Marea Britanie vor participa la targ cu oferte educationale pentru tinerii din Romania  care doresc sa studieze in Marea Britanie. Amintesc aici cateva universitati din cele mai cunoscute precum Universitatile din Kent, Essex, Leeds, Derby, Cadiff Business School, Middleesex University London.

Participarea la eveniment este gratuita, iar evenimentul va avea loc la Bucuresti, in perioada 23-24 noiembrie, la Hotelul Howard Johnson din Calea Dorobantilor numerele 5-7. Programul de desfasurare este :

– Sambata 23 Noiembrie intre orele 11:30 – 18:00

-Duminica 24 Noiembrie intre orele 10:00 – 17:00

Unele dintre universitati vor face admitere pe loc, in cadrul evenimentului, dupa sustinerea unui interviu. Vizitatorii care se inscriu la tombolele ce vor avea loc in cadrul evenimentului ( pentru testul IELTS te poti inscribe si online), pot castiga numeroase premii precum bilete de avion in Marea Britanie oferite de Tarom, examene IELTS oferite de Consiliul Britanic, carti de limba engleza oferite de Fischcer International, echipamente de birou oferite de Xerox.

Detalii despre program, inscrieri si universitati participante gasiti pe site-ul British Education

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s