BLOGGER PROFI CLUB VA PROMOVEAZA!

Blogger Profi ClubBlogger Profi Club- clubul de bloggeri profesionisti!

Promovarea in mediul online prin intermediul bloggurilor este o metoda de promovare eficienta pentru companii si ajuta la cresterea vizibilitatii companiei si a produselor. Numai in anul 2012, 27% din companii au colaborat cu succes cu blogguri in vederea promovarii produselor si serviciilor.

Blogger Profi Club este un club de bloggeri profesionisti si talentati ce vin in intampinarea companiilor cu o retea de bloguri coordonate de bloggeri talentati si profesionisti ce vor contribui la promovarea in mediul online a produselor si serviciilor companiilor. Blogurile noastre acopera o gama variata de tematici si sunt apreciate si citite de de un public larg, din toate categoriile de varsta si din toate zonele tarii.

Prin intermediul Blogger Profi Club puteti beneficia de advertoriale si recenzii bine documentate ce vor contribui cu succes la promovarea in mediul online a companiilor care vor apela la serviciile noastre.

Pentru a va convinge de calitatea advertorialelor noastre va invit sa vizionati blogurile membre ale Blogger Profi Club :

Drept urmare, asteptam cu interes propuneri de colaborare in vederea promovarii de produse, servicii, campanii, evenimente etc., la adresa de e-mail auto.vital@yahoo.com (pentru promovari colective) sau separat, pe paginile de contact ale blogurilor din club (pentru promovari individuale)!

Blogger Profi Club va asteapta!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s