Toyota Land Cruiser te duce oriunde vrei

Sunt o persoana energica, o luptatoare in toate sensurile cuvantului. Imi place aventura, adrenalina dar si siguranta la volan, imi place sa trec orice obstacol si imi place robustetea. Imi place muntele, iar cararile montane si drumurile lungi le frecventez cel mai des cu masina, fapt pentru care masinile off road sunt pasiunea mea. Daca ar fi sa fiu o masina, mi-as dori sa fiu o Toyota Land Cruiser, masina care te duce oriunde vrei, masina capabila sa cucereasca orice teren si in orice conditii. Te duc in jungle sau in desert sau orinde vrei departe de civilizatie.

Vreau sa fiu Toyota Land Cruiser  masina optimizata pentru siguranta dar si comfort la drum lung ce te trece prin vad de apa, prin norori, urca rampe sau coboara pante abrupte fiind prevazuta cu sistem de asistenta la urcare in rampa cat si la coborarea in panta. Prin sistemul de suspensie cinetica dinamica KDSS am grija de sofer si pasageri la trecerea peste orice forma de teren, iar pirn monitorul multiteren imi ajut pasagerii sa evite potentialele pericole. Cu vizibilitatea nu trebuie sa-ti faci griji cand esti cu mine, sistemul complex de camere video si senzori de parcare, confera soferului o panorama completa asupra elementelor inconjuratoare. Iar oglinzile laterale ofera si ele posibilitatea supravegherii celorlalti participanti la traffic.

Cat despre interior, elementele tehnologice si comfortul acestea sunt si ele la inaltime, de la sistemul audio performant, DVD player, comenzile intuitive montate pe volan pentru nevoile immediate ale conducatorului, sistemul de navigatie cu premium sound, camerele video pentru vederea din exterior si sistemul multimedia destinat pasagerilor din spate, toate sunt proiectate pentru comfortul si rasfatul celor ce aleg sa porneasca la drum cu mine.

Ca aspect sunt impunatoare, cu aura de masivitatae, pentru ca sunt practica si functionala cu character si abilitati desoebite. Sunt masina care-ti inspira imaginatia si  te imbie la drum.

Am scris acest articol pentru SuperBlog 2012

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s