S.O.C.I.A.L. – Entrepreneurship – un program de antreprenoriat social pentru tineri

Organizatia non-guvernamentala Team Work anunta implicarea într-un nou proiect: S.O.C.I.A.L. Entrepreneurship – Seeking Oppurtunities, Creating Impact And Learning Entrepreneurship. Programul are scopul de a facilita schimbul de tineri. Este aprobat de către ANPCDEFP (Agentia Nationala pentru Programe Comunitare în Domeniul Educatiei si Formarii Profesionale) si finantat din fonduri acordate de catre Comisia Europeana prin programul Tineret în Actiune.

Proiectul se va desfasura în Bucuresti, in perioada 22-30 august 2012 si va reuni 30 de tineri din 5 tari: Polonia, Portugalia, Romania, Slovacia si Turcia. Proiectul are ca scop implicarea tinerilor în activitati de antreprenoriat social prin promovarea acestora ca solutii la reducerea somajului. Cei 30 de tineri vor descoperi beneficiile antreprenoriatului social pentru societate prin participarea la diferite activitati bazate pe educatie non-formala, workshopuri interactive ce acopera studii de caz despre situatia economica şi sociala actuala, dar si despre efectele crizei economice. In cadrul reuniunilor se vor oferi si posibile solutii pentru reducerea somajului. De asemenea, se vor face vizite la cateva intreprinderi sociale, planificate tematic pe zile.

Team Work este o organizatie non-guvernamentala, non-profit, cu programe şi proiecte pentru tineri axata pe invatare prin management de proiect.

Misiunea organizației este facilitarea acumularii de catre tineri, prin activitati de voluntariat, a experienţei necesare incadrarii eficiente pe piaţa muncii iar activitatea lor a inceput in Bucuresti in  2002 si s-a extins in Cluj in 2007 si in Craiova in 2008.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s