Impresii de la PH ProBlog Meet

Ieri, 4 august 2012, am avut placerea de a participa la Ploiesti la PH ProBlog Meet Day, cu alte cuvinte intalnirea bloggerilor din Prahova. Aceasta prima intalnire a bloggerilor prahoveni la care am participat mi- a lasat o impresie buna si sunt convinsa ca aceasta intalnire a reprezentat un nou inceput pentru blogosfera prahoveana. Intalnirea a fost organizata de catre Kriogen care a avut ca obiectiv o mai buna organizare si colaborare a bloggeri-lor din Prahova.

Participantii si-au exprimat dorinta de a face din blogosfera prahoveana o echipa unita si organziata care sa lanseze proiecte comune in mediul de comunicare on-line.  De ce? Dar de ce nu? Prahova este un judet mare cu tineri talentati si ambitiosi si am vazut acest lucru la intalnirea de ieri unde au fost prezenti aproximativ 20 bloggeri prahoveni talentati la scris si cu initiative demne de laudat care impreuna pot avea un impact in mediul de comunicare online.

Un astfel de exemplu il reprezinta imieRusine.ro un blog care isi propune  educarea civica a cetateanului prahovean dar si sensibilizarea oficilitatilor locale in demararea de actiuni menite sa duca la imbunatatirea si mentinerea curateniei, civilizatiei si aspectului oraselor din Prahova. Bloggerii prezenti la intalnire sustin initiativa lui Ionut Urzeala, detinatorul blogului imieRusine.ro si vor ajuta la promovarea acestui blog.

Un alt exemplu, din nou sustinut de bloggeri si care demonstreaza ca bloggerii prahoveni sprijina si proiectele social umanitare este  cel oferit de Adi care a venit cu inititiva de a ajuta familii nevoiase din Ploiesti prin demararea unor Proiecte online dar si offline in acest scop.

Pentru ca sunt prahoveanca si iubesc orasul in care m-am nascut, pentru ca imi place sa scriu si sa ajut comunitatea din care fac parte, blogosfera prahoveana poate conta pe contributia mea in proiectele viitoare.

Doresc sa multumesc lui Kriogen pentru invitatie si organizarea acestei intalniri cat si Succes Personal pentru gazduirea intalnirii si sper sa ne revedem in curand la urmatoarele intalniri.

Pentru cei care doresc sa cunoasca bloggerii din Prahova participanti la intalnire pot vedea lista completa pe Haotik.ro

3 responses to “Impresii de la PH ProBlog Meet

  1. Pingback: Retrospectiva saptamanii in blogosfera prahoveana [31] | Haotik.ro

  2. Pingback: Cateva pareri ale participantilor la #PhProBlogs !

  3. Multumesc pentru cuvintele frumoase Carmen. Te astept cu mare placere si la viitoarele intalniri ale bloggerilor Prahoveni 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s