Think leadership – eveniment dedicat tinerilor profesionisti

Pe 16 si 17 iunie are loc la Hotel Intercontinental Bucuresti, evenimentul Think Leadership, un eveniment de dezvoltare creat pentru a aduce o noua abordare asupra conceptului si a practicilor de leadership. Evenimentul este dedicat profesionistilor din diferite arii de activitate care urmaresc o pozitie de leadership. In cardul evenimentului, vor avea loc prezentari sustinute de oameni cu experienta remarcabila in leadership, dispusi sa iti impartaseasca din invataminte si experiente.

 Printre invitati: Dr. Ian Sutherland – Decan in cadrul IEDC – Bled School of Management, Slovenia – „Rethinking leadership for the 21st century” Dan Pascariu – Presedintele Consiliului de Supraveghere al UniCredit Tiriac Bank Adrian Stanciu – Partener, Wanted Transformation.

 Cu aceasta ocazie, vei putea identifica cele mai importante criterii in alegerea unui program de MBA si care sunt beneficiile pentru cariera ta.

 Fiind la prima editie, participarea este gratuita, aceasta facandu-se pe baza CV-ului si a formularului de aplicare, criteriile fiind profilul participantului, experienta si motivatia pentru participarea la eveniment. Pentru a aplica trebuie sa ti creezi un cont aici  si sa completezi formularul de inscriere aici, impreuna cu un CV actualizat. Doar candidatii selectionati vor primi invitatie la eveniment. Toti candidatii vor primi feedback din partea organizatorilor.

Mai multe detalii despre criteriile de selectie si despre eveniment gasiti aici Termenul limita pana la care poti aplica este 6 iunie.

Mult succes!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s