Top Talents Romania- 10-11 mai 2012

Ultima zi de inscriere la TOP TALENTS ROMANIA

In perioada 10-11 mai 2012, la Hotel Caro din Bucuresti, are loc cea de-a cincea editie a proiectului Top Talents Romania. Programul isi propune sa identifice tineri cu rezultate remarcabile si sa le ofere oportunitati de cariera pe masura potentialului. Cei mai buni 300 tineri vor fi selectati sa participe.

Va mai puteti inscrie pana pe data de 2 mai ora 24:00.

In timpul celor doua zile, finalistii vor interactiona cu 4 companii, lideri in industria lor, care recunosc potentialul si investesc in dezvoltarea lui: BRD Groupe Société Général, Hilti, Kraft Foods, L’Oréal. Top Talents Romania isi propune sa identifice tineri cu rezultate remarcabile si sa le ofere oportunitati de cariera pe masura potentialului.

Nu pierde ocazia de a afla mai multe despre:

• ce inseamna sa fii un top talent si cum iti poti valorifica potentialul intr-o companie de top, cum poti utiliza strategia de Talent Management a companiei si cum sa te bucuri de “Aventura carierei tale”, in cadrul Leadership Conference;

• mecanismele de functionare ale celor mai mari companii din Romania, direct de la reprezentantii lor

• care sunt competentele evaluate in timpul procesului de selectie, cum sa iti cresti sansele de angajare, cat de important este un CV bine scris si la ce sa te astepti de la un assessment center, in cadrul panel-ului Selection Methods – a practical approach.

 Proiectul se adreseaza studentilor, masteranzilor si proaspat absolventilor care indeplinesc cel putin unul din urmatoarele criterii: rezultate academice remarcabile, implicare in activitati extracurriculare sau ONG-uri si expunere internationala – studii, burse, experienta profesionala sau schimburi culturale.

Procesul de aplicare consta in detinerea unui cont activ pe http://www.hipo.ro, a unui CV completat minim 50% si actualizat cu ultimele tale realizari, precum si in completarea unui formular special de aplicare la programul Top Talents 2012.

Mai multe detalii pe www.hipo.ro

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s